14 Aralık 2011 Çarşamba

Bu Dizi Bizi Daha Çok Ağlatır

Bakırcı ailesini ve hayat'ın yaşam ile mücadelesini 4 haftadır hep beraber takip ediyoruz.Yayınlanan her bölümünde bizi hüzünlendirmeyi başarıyor hayat devam ediyor dizisi.ve bu dram bizi ağlatmaya devam edecek gibi gözüküyor.Diziyi izlerken kendimizi o kadar olayların içerisinde buluyoruzki kuşkusuz bu yönetmenden ve oyuncuların gösterdiği oyunculuk başarısından kaynaklanıyor.
Abbas ALTINDAĞ 4. bölümde öldü.Aslında geçen hafta hayadevamediyor.org olarak daha yeni bölüm yayınlanmadan Abbas Ağanın 4. bölümde öleceğini sizlere bildirmiştik.Usta oyuncu Rana CABBAR'a Yani Abbas ALTINDAĞ karakterine dizimize renk kattığı için ve ilk 4 bölümde kendisinden nefret ettirmeyi başardığı için hayat devam ediyor fan club olarak teşekkür ediyoruz.


16 aralık cuma günü yayınlanacak 5. bölümde neler olacak ?
Bakırcı ailesini zor günler bekliyor ve aile büyük şehire yani istanbula taşınmak zorunda kalıyor bu bölüm ağırlıklı olarak küçük şehirlerden büyük şehirlere göç etmiş milyonlarca vatandaşımızın kendinden bir parça bulacağı aynı duyguları tekrar yaşayacağı bir bölüm olacak gibi gözüküyor.Sitemizde yeni bölüm fragmanını yayınlamıştık ancak izleyemeyenler için buyrun fragman.
Hayat Devam Ediyor 5. Bölüm Fragmanı :




0 yorum:

Yorum Gönder