26 Kasım 2011 Cumartesi

Malik Abbas Ağayı Öldürecekmi ?

2. bölümü ile ekranlara gelen hayat devam ediyor milyonları televizyon başına getirmeyi başardı.Soluksuz bir şekilde izlediğimiz yeni bölümün son sahnesi kafamızda bir soru işareti bıraktı.Acaba Malik Hepimizin tepkisini çeken Abbas ağayı öldürecek mi ? Aslında malik karakterine dikkat edecek olursak 1 kolunun sakat olması yüzünden kendisi ile dalga geçilmekte.Özellikle kendisini kanıtlamak erkekliğini ispat etmeye çalışıyor bu nedenlerle abbas ağayı vurması bize göre pekte mümkün olmayan bir sonuç değil yani öldürebilir.


Siraç Ve Berat Ailelerinden Hesap Sordu
Birbiri ile arkadaş olan Siraç ve Berat ortak bir sebep için yanlarına avukatıda alarak memleketlerine geldiler.Her ikiside ailelerin karşısına çıktılar ve hesap sordular.Ancak berat babasından tokat yemekten kurtulamadı Siraç ise kovuldu Peki Bu 2 Arkadaş güvenlik güçlerine başvurabileceklermi ? Kendi elleriyle anne ve babalarını cezaevine gönderebileceklermi Bunu Hep Beraber 3. Bölümde göreceğiz.

Şirin ve Bekir Üvey Kardeşlerini Seviyorlarmı ?
Aslında önce hepimizin düşündüğü bu 2 kardeş yani Kudret Hanım'ın Çocukları Cennet'in çocuklarından nefret etmiyorlar bize göre çünkü Hayat için Söylenen Sözlere kayıtsız kalamadı Bekir ve Karakola düştü.Ancak Kerem'in evini basınca ve parayı görünce yüz ifadesinin değişmeside düşündürücü idi.


Tabiki tüm bu yaşanan olayların bağlantılı olduğu kişi Hayat.Hayat o küçük bedenine ramen Abbas ile yaşamak zorunda olduğunun farkında ve uyum sağlamaya çalışıyor.Hayat Devam Ediyor Dizisi'ni izlerken Düşünüyoruzda Acaba gerçek hayatta bu olaylar halen daha oluyormu.Bu Şekilde Düşünmemiz Bile tüylerimizin diken diken olmasına sebebp oluyor.hayatdevamediyor.org olarak Hayat Devam Ediyor dizisi hakkındaki tüm gelişmeleri 3. bölüm fragmanını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz bizi takip etmeye devam edin !


0 yorum:

Yorum Gönder